Reparatie

Riool verstopping / ontstopping

Wanneer uw afvoer verstopt is geraakt en u wilt graag dat de riolering vakkundig en goedkoop wordt ontstopt, dan staan wij 24 uur, 7 dagen per week voor u klaar.

Wij ontstoppen alle afvoer -en rioolverstoppingen uitsluitend met professionele ontstoppingsapparatuur. U kunt bij ons terecht voor het ontstoppen van alle voorkomende verstoppingen zoals:

  • verstopt riool of afvoer
  • verstopt toilet
  • verstopping van de gehele riolering
  • verstopping van regenpijp / hemelwaterafvoer
  • verstopping in de keuken, gootsteen en/of vaatwasser
  • verstopping in de badkamer, wastafel, toilet en/of doucheputje


WC verstopt

Is het toilet verstopt? Dit probleem lossen wij graag vakkundig voor u op. Vaak zit de verstopping in de wc pot zelf omdat er iets in zit wat er niet doorheen past. Bijvoorbeeld een toiletblokje. In dat geval hebben we het probleem snel verholpen.

Zit de verstopping niet in uw toilet zelf maar verder in het riool? Dan zullen wij met behulp van hogedruk inrichting uw riool verstopping verhelpen en de leidingen volledig reinigen.

Gootsteen verstopt of douche putje verstopt

Is uw gootsteen of doucheputje verstopt en gaat u zelf te werk met een gootsteen ontstopper, dan maakt u het probleem vaak alleen maar erger. Wanneer korrels de verstopping niet oplossen, ontstaat er een grote klont die moeilijk te verwijderen is. Een gaatje prikken met een handveer helpt, maar is een tijdelijk oplossing.

Onze monteurs frezen de verstopte leiding schoon naar haar oorspronkelijk diameter. Dit zal het aangekoekte vuil definitief verwijderen waardoor uw afvoer weer functioneert als nieuw.Wij ontstoppen uw riolering in de regio's Meppel, Hoogeveen, Steenwijk en Zwolle en omgeving